bio kozmetikumok

A bio kozmetikumok kímélik a bőrt

A kozmetikumok használata az ősidőkre nyúlik vissza. Egy adott pillanatban a kemikáliákkal dúsított pipereszerek váltak divatossá, azonban a rákos megbetegedések elszaporodása után, egy újabb hullám a natúr termékek visszacsábítását kezdte el szorgalmazni. A sok rákkeltő anyag kiküszöbölésére megszülettek a natúr és bio kozmetikumok, amelyek kizárólag bőrbarát anyagokat és összetevőket tartalmaznak.

A parabén a legismertebb rákkeltő anyag, így ha nem is vesz 100%-osan bio kozmetikumokat, legalább arról győződjön meg, hogy a termékben nincs ez az anyag. Amúgy a bio kozmetikumok választéka nagyon széles palettán mozog. A hajápoláshoz való samponok és hajmaszkok gyakoriak a fürdőszobában, de a problémás arcbőrre is rengeteg natúr megoldás létezik.

A bio kozmetikumok többsége visszanyúl a természethez, a gyümölcsök és zöldségek tágas világához, a gyógynövényekhez, elhalt növényekhez, állati váladékokhoz és nem utolsó sorban a mézhez. Ismerje meg honlapunk termékeit és rendeljen bőrvédő, hajápoló szereket, natúr izzadás-gátlókat és sminktermékeket!