D.D.Step

A D.D.Step kényelmes járást biztosít

Anatómiailag helyes, kényelmes cipőt szeretne vásárolni a gyermekének? Már most beszerezné az átmeneti cipőket tavaszra, esetleg leárazott, tavalyi szezonból maradt, divatos szandált keres nyárra? A kereskedelemben rengeteg jó minőségű gyerekcipőt lehet találni, de ha igazán elégedett szeretne lenni, válasszon a D.D.Step modelljei közül!

A trendi színek és divatos formák mellett, kényelmes viseletet tudhat a gyermeke lábán. A D.D.Step esetén gyakran találkozhat bőrből készült lábbelikkel és érdemes figyelni az akciókat is! Sok esetben az utolsó párokat vagy a szezoncipőket nagyjából 2-3000 Forinttal kevesebbért is beszerezheti.

A kényelmes D.D.Step cipőkben nem fárad és nem izzad a láb, nem utolsósorban pedig jellemző rájuk a kényelem, a hajlékony és könnyű szerkezet, a csúszásmentes gumitalp. A tervezők a lábujjvédelemre is gondoltak, hiszen a gyerekeknél gyakori baleset, hogy különféle keménységű és nehézségű tárgyakat ejtenek el. Szerezze be a megfelelő méreteket még ma! 20 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.