A legkisebb gond is megtalálható a Backscan segítségével

A legkisebb gond is megtalálható a Backscan segítségével

Gyors diagnosztizálás a Backscan jóvoltából
Gyors diagnosztizálás a Backscan jóvoltából

A gerincoszlop kivizsgálását illetően, egyértelműen főszerep kell jusson a modern, precíz és egyedi megoldásoknak, amelyek által a legkisebb gondok is felfedezhetőek. A pontosságban, színvonalban élen jár a Backscan, az a forradalmi eszköz, amelyik egyértelműen korszerű megoldásnak bizonyul, a gerinc legrejtettebb részeinek feltérképezését tekintve.

Sokan még nem is találkoztak ezzel a géppel, ezért nem árt tudni, hogy pontosan miként zajlik le egy ilyen vizsgálat. Az elképesztően eredményes gép a a C7-es csigolyától az S3-as csigolyáig képes szkennelni, mérni.

Mindez olyan precíz módon megy végbe, hogy a szabaddá tett háton a tövisnyúlványokon, amelyek a csigolya végén kapnak helyet, a szakorvos végigvezeti a készüléket, ami egyből kirajzolja a gerinc legnehezebben megtekinthető részeit is. A régebbi berendezések ezt egyáltalán nem teszik lehetővé, amelyeknek az eredménye egy olyan kép, amelyiken nehezen lehet megtalálni a gond forrását. Ezért is tanácsos a profi Backscan mellett dönteni.