A szállítmányozásban az ADR oktatás is jelentős szerepet kap

A szállítmányozásban az ADR oktatás is jelentős szerepet kap

ADR oktatás
ADR oktatás

Áruszállítás területén szeretne elhelyezkedni, de hetek óta még csak vissza sem jeleznek azokról a munkahelyekről, ahová beadta a jelentkezését? Lehetséges, hogy az ADR oktatás hiánya a probléma, ugyanis rengeteg termék ADR vizsga nélkül nem szállítható, így azokat, akik nem rendelkeznek ilyen képesítéssel, nem is veszik fel.

Érthető, mivel így állandóan válogatni és figyelni kellene, hogy ki mit tud szállítani, mi mivel mehet egyszerre és ez így rengeteg plusz bonyodalmat, munkát jelent a munkaszervezők számára. Amennyiben komolyan gondolja, hogy ezen a pályán akar hosszútávon maradni, akkor ajánljuk az ADR oktatáson való részvételt és az ezt igazoló bizonyítvány megszerzését, mert így garantáltan megsokszorozhatja az esélyeit!

A Transportstudium weboldalon informálódhat az ADR oktatás időpontjairól és ott helyben, online is jelentkezhet. Ha siet, a következő tanfolyamon már ott ülhet a sorok között és pár hét múlva, egy biztos, állandó munkahelyet is a magáénak tudhat. Ha pedig tovább is szeretne fejlődni, akkor a Transzportstudium a segítségére lesz ezután is!