aluminium állvány

Alumínium állvány a biztonságos munkavégzésért

A gazdasági fejlődésnek hála, már egyre több helyen találkozhatunk építkezésekkel. Ha mi is tervezünk egy nagyobb felújítást az otthonunkban vagy szakmánkból adódóan szükséges a méretes alumínium állvány, akkor könnyedén megvásárolhatjuk. Az interneten óriási választékkal találkozunk, de mindenekelőtt a minőséget vegyük figyelembe!

Ha fontos, hogy könnyen történjen a helyváltoztatás, akkor a strapabíró görgőkkel ellátott alumínium állvány kivitelre szavazzunk! A barkacsland.hu weboldalon több márka közül szemezgethetünk. A készítők elsődleges szempontja a minőség volt, ezért erre jelentős hangsúlyt fektettek. A csúszásmentes, bordázott lépcsők és aljzat megelőzik a balesetek kialakulását.

Az összeszerelés gyorsan kivitelezhető és utána maradhat is ebben a formában az alumínium állvány. A könnyű súllyal rendelkező szerkezet ne tévesszen meg senkit, mert akár 200 kilogramm négyzetméterenkénti terhelést is könnyedén elvisel a rendszer. A gurulós változatok stabil kitámasztással rendelkeznek, ezért biztosan nem fognak elmozdulni a megadott helyről.