elektromos csaptelep

Az elektromos csaptelep segít a spórolásban

Az automatizálás révén, elérhető a kényelemnek egy újabb foka, ami hihetetlenül megkönnyíti az életünket. A mindennapokban hasznos, ha vannak olyan segédeszközök, amelyek segítenek bizonyos feladatok kivitelezésében és nem mellesleg a spórolásban is. Itt érdemel komolyabb említést az elektromos csaptelep.

Gondolhatnánk, hogy nem olyan nehéz dolog elfordítani egy kart vagy megtekerni a szabályzót a célunk elérése érdekében. Ennyi mozgás mindenkire ráfér. Ez így van, de vannak olyan esetek, amikor az elektromos csaptelep jóformán nélkülözhetetlen. Eredetileg ezt a kivitelt a nagyáruházak mosdóiba tervezték, mert itt gyakran megesett, hogy vandálok elárasztották az egész helyiséget vízzel, csak a vicc kedvéért.

Az elektromos csaptelep jóvoltából ez már nem oldható meg, ugyanis csak addig engedi ki a készülék a folyadékot, amíg érzékeli a közvetlen jelenlétet. Amint megszűnik az inger és lejár az eredetileg beprogramozott adagolási időszak, az elektromos csaptelep azonnal megálljt parancsol a pazarlásnak. Látható tehát, hogy mennyire megéri kihasználni a képességeit.