Az eritrit ára nem terheli meg a pénztárcát

Eritrit ára

Az eritritol olyan cukoralkohol, ami ízében megegyezik a hagyományos cukorral, ám jóval kevesebb kalóriát tartalmaz. Előállítását egy speciális élesztőgomba segítségével és glukóz erjesztésével valósítják meg. Káros metabolikus hatásai nincsenek, hiszen sok cukoralkohollal ellentétben, nem okoz emésztési zavarokat.

Az eritrit ára bárkinek megfizethető, akinek fontos az egészséges táplálkozás, esetleg szeretne pár kilótól megszabadulni, de nem szeretné feladni az édes ízek élvezetét. A Bulkshop üzleteiben 1 kg eritrit ára 1.640 Ft. Cukorbetegek, túlsúlyban vagy bármely egyéb metabolikus megbetegedésben szenvedő emberek is nyugodtan élhetnek a használatával.

Több kísérlet is sikeresen alátámasztotta, hogy a nagymennyiségű használata sem okoz egészségkárosodást hosszútávon. Kiváló cukorhelyettesítő, így bátran használhatjuk különböző sütemények, édességek elkészítésére, illetve főzésre, hiszen hő hatására sem veszít édesítő erejéből, a belőle készült ételeknek pedig nincs kellemetlen utóíze. Az eritrit ára nem terheli meg a pénztárcát.