Az iPhone 6 üvegfólia bírja a gyűrődést

Elkerülheti a nem várt sérüléseket

Rengeteg tesztet kell kiálljanak egyes készülékek, mielőtt elkezdik forgalmazni. Az Apple odafigyel minden részletre, viszont az iPhone 6 üvegfólia csökkenti az esélyét a képernyő károsodásnak.

Amennyiben nélküle használjuk a telefont, akkor fennáll az esélye annak, hogy egy váratlan pillanatban eltörhet és ennek a javítása több ezret vonhat maga után, mert az ilyen károsodás nem tartozik bele a garanciába. Mielőtt még bárki attól félne, hogy rontani fog a telefon kinézetén, annak nem kell emiatt aggódnia, mert észrevétlenül tapad rá a kijelzőre.

Amennyire könnyen felhelyezhető, olyan könnyen eltávolítható az iPhone 6 üvegfólia. Inkább az szoruljon cserére, mint maga a képernyő, mivel sokkal több pénzt tudunk ezzel megspórolni, ráadásul a készüléknek is megőrizhető a külleme.

Ha szeretnénk megóvni a telefon többi részét is, akkor használhatjuk tokkal együtt. Így már az egész okostelefon felülete védve lesz a karcoktól, ütésektől, az iPhone 6 üvegfólia közreműködésével. Egy jó állapotban lévő telefont könnyebb eladni, ha szeretne megválni tőle.