A Company Care munkáltatói egészségbiztosítás mindkét félnek előnyös

Company Care munkáltatói egészségbiztosítás

Cégvezetőként érdemes béren kívüli juttatásokat is biztosítani az alkalmazottaknak, ugyanis ezek mindig megtérülnek. A Company Care munkáltatói egészségbiztosítás révén, adómentesen gondoskodhat arról, hogy a munkavállalók jobb fizikai állapotban legyenek és kevesebbszer betegedjenek meg.

Ez előny nekik is, hiszen nem kell fizetniük a különböző vizsgálatokért és nem kell elszenvedniük a különféle kórok kellemetlen tüneteit, de Önnek is hasznos, mivel lecsökkentheti a táppénzekből és munkaerőpótlásból keletkezett többletköltségeket.

Tehát, a Company Care munkáltatói egészségbiztosítás igazi befektetés, amivel jobb körülményeket kínálhat a jelenlegi és a leendő munkásainak, ugyanakkor a saját hasznára is hajthatja az ebből származó előnyöket. Ha szeretne élni a lehetőséggel, akkor a Biztosítás Szakértő weboldalon megismerheti a részleteket és személyre szabott árajánlatot is kérhet a biztosítás megkötésére. Tudnia kell, hogy minél több személyt von be a szerződésbe, annál kedvezőbb ajánlatot fog kapni.