Diadora cipő munkásoknak

Diadora cipő egyedi kivitelben

A munkavédelmi lábbelik kemény terepre lettek tervezve, ahol ellent kell álljanak a különféle fizikai és kémiai hatásoknak. Az éles, hegyes tárgyak súlyos sérüléseket okozhatnak, szintén ez a helyzet a különféle vegyszerekkel. A nedvesség kényelmetlenné teheti a munkát, hogyha bekerül a cipőbe.

A Diadora cipő egységesen ellenáll ezeknek a dolgoknak. Többféle modell kapott helyett a grandis.hu webáruházban. Abban mindegyik megegyezik, hogy minőségi anyagokból készültek és rendkívül kényelmesek.

Ez nem is lehetne másként, hiszen több órán keresztül dolgozni egy kényelmetlen cipőben igazi kínszenvedésnek számít. A Diadora cipő kellő védelmet ad a lábaknak minden oldalról.

Az orr-, illetve a talprészben található acéllemez meggátolja, hogy bármilyen éles tárgy áthatoljon a Diadora cipőn. Az építkezéseken nem ritkák a szöges fadarabok, a törött üvegcserepek, de a maró hatású vegyszerekkel is számolni kell. A Diadora cipő viszont mindezeknek ellenáll. Úgy zárja körbe a lábat, hogy az mégis kellemesen szellőzik, viszont a nedvesség kívülről nem juthat a belsejébe.