Erősítse immunrendszerét szőlőmagolajjal!

Erősítse immunrendszerét szőlőmagolajjal!

Szőlőmagolaj

A hideg napok beálltával mindenki igyekszik jobban vigyázni az egészségére, hiszen nem kellemes az ünnepeket ágyban tölteni. A természetes gyógymódok népszerűsége egyre nő, és nem véletlenül. Az egyik lehetőség az antioxidáns szőlőmagolaj immunerősítési céllal történő fogyasztása. Fontos figyelembe venni, hogy a natúr termékek gyógyhatása nem azonnali.

Például ha már sikeresen utolért a nátha, egyik napról a másikra nem fog segíteni a hidegen sajtolt szőlőmagolaj sem. A hosszú távú kezelés eredménye viszont már látványosabb, hiszen segíthet abban, hogy ritkábban győzedelmeskedjen a megfázás. A szőlőmagolaj nem csupán immunerősítő, hanem segíti a szív- és érrendszer zavartalan működését, csökkenti a rossz koleszterin szintjét, gyulladásgátló hatása is ismert, nagyon jó hidratáló tulajdonságokkal bír.

Két fő alkalmazási területe ismert. Felhasználható élelmiszerként, például salátaöntetek készítéséhez, sütéshez, illetve külsőleg szépségápolási cikként. Kiváló bőr és hajápoló, éppen ezért előszeretettel használják többféle kozmetikumban.