A Facebook szépségverseny programmal a közönség választja a győztest

Facebook szépségverseny program

A régebbi tehetségkutató vagy szépségversenyeken általában csak a zsűrinek volt szavazati joga eldönteni, hogy ki állhat fel a dobogóra. A közönség csak figyelemmel követhette az eseményeket a televízió képernyőjéről vagy a szerencsésebbek közvetlenül a helyszínről.

Ma már a Facebook szépségverseny program lehetővé teszi, hogy a közönség ne csak nézője legyen az ilyen jellegű eseményeknek, hanem aktívan részt vegyen a győztes kiválasztásában. Mindeközben a nagyérdemű biztos lehet abban, hogy csalásra nem kerülhet sor, hiszen a Facebook szépségverseny program erre egyáltalán nem ad lehetőséget. Hogy miért nem?

Azért, mert általában ezzel a programmal a szavazás úgy történik, hogy a versenyzőkről feltöltött képeket lehet Like-olni, de ezt csak az tudja megtenni, aki érvényes regisztrációval rendelkezik ezen a közösségi oldalon. Ezért annyira megbízható a Facebook szépségverseny program. Ugyanakkor ezzel lehetőség nyílik, hogy a közönség is átélje, sőt, részese legyen a verseny izgalmának. Mindenki csak egyetlen szavazattal támogathatja azt a versenyzőt, akit szeretne a dobogó tetején látni.