A fehér rum igazán finom

Fehér rum

Egy nehéz nap után csinálnunk kell valami olyasmit, amivel kiengedhetjük a bennünk lévő feszültséget. Időnként bizony jólesik legurítani egy italt a lazítás érdekében. A fehér rum kiválóan alkalmas a koktélok elkészítésére, ezért érdemes az elkészítése mellett döntenünk.

Használhatjuk az ismert recepteket, de akár a saját fantáziánk szerint is kísérletezhetünk. Remekül harmonizál a kólával és a gyömbérrel. Kb. 37,5% alkoholt tartalmaz, tehát legyünk óvatosak a fehér rum adagolásával!

Az italneked.hu weboldalon rengetegféle változatával találkozhatunk. Rendeljünk egy 0,05 literes üvegcsét, amennyiben csak kóstolóra vágyunk. Ennek köszönhetően hamar megtudhatjuk, hogy melyik változat tetszik nekünk a legjobban. A márkák között ott van az Old Pascas, a Havana Club, a Ron Varadero, a Matusalem és a Captain Morgan.

A fehér rum ára nagyon változó. Az olcsóbb és a drágább változatok kedvelőiként is meg fogjuk találni a számításunkat. Néhány típus kiszállítására 2 munkanapnál többet kell várnunk, hiszen külső raktárból érkezik.