Felhőtlen móka a Lucy interaktív kutyával

Lucy interaktív kutya

A gyermekeknek kifejlesztett játékok jelentős része manapság interaktív, ami a felhőtlen szórakozás biztosítása mellett, természetesen tanít is. A Lucy interaktív kutya Magyarországon is beszerezhető, mégpedig a www.jateksziget.hu weboldalról.

A 16.990 Ft díj ellenében, a szülők egy olyan mókás barátot szereznek be a csemetéjüknek, ami a későbbi felelősségteljes háziállat tartására készíti fel őket. Lucy interaktív kutya összesen 15 utasítást ismer, azonban az egészen hagyományosokon kívül – amelyek közé az ülés és a fekvés is beletartozik – az állat képes kézen állni, táncolni, sőt, puszit adni is.

A játékkal való foglalkozás közben, minden 3-7 év közötti kislány ráeszmél a kutya szükségleteire, így ha később egy valódi eb válna a család tagjává, minden gördülékenyen menne. Lucy interaktív kutya hanggal kifejezett rendelkezésekre reagál, ugatással vagy pedig különféle mozgásformákkal. Az említett honlapon díjmentes házhozszállítást vállalnak 15.000 Ft fölött, így Lucy interaktív kutya is grátisz érkezik új otthonába.