Finom és gyorsan elkészíthető a rizstészta

Rizstészta

Sajnos egyre többen küszködnek valamilyen érzékenységgel, például nem ehetnek lisztet vagy tojást, ezért nekik speciális étrendre van szükségük ahhoz, hogy teljes életet élhessenek. Esetükben a rizstészta nyugodtan fogyasztható, hiszen csak rizslisztből és vízből készül, így jól beilleszthető a gluténmentes étrendbe.

A kínai és a többi ázsiai konyhának nélkülözhetetlen eleme a rizstészta és nagyon gyakran fogyasztják. Sok változata ismert és még több módon készíthető el. Amellett, hogy a bulkshop.hu webáruházban kedvező áron vásárolható meg ez az egészséges tészta, még különböző receptek is olvashatóak itt.

Finom és gyors vacsora készülhet ebből, például paradicsommal, 15-20 perc alatt készen van, nincs vele sok baj. Valljuk be, hogy nincs mindig időnk, sem kedvünk a hosszadalmas főzéshez, a nehéz ételek fogyasztásához. Ezért vegyünk bátran rizstésztát és készítsük el gyorsan, mert a család éhes! Ne feledje, finomat gyorsan kizárólag rizstésztából készíthet, aminek a családtagok nagyon fognak örülni!