Fontos a hitelkártya biztonság, és hogy megfelelően nyisd és zárd a kártyádat

Fontos a hitelkártya biztonság, és hogy megfelelően nyisd és zárd a kártyádat

Gránit Bank eBank
Gránit Bank eBank

Ha már előfordult Veled, hogy elhagytad a bankkártyádat, akkor pontosan tudod, mennyi bosszúsággal jár, hiszen a zároltatás azonnali cselekvést igényel. Sokszor van azonban úgy, hogy a hétköznapi sietségben egyszerűen máshová tesszük a kártyát, mint megszoktuk, vagy csak beledobjuk a táskába, s ilyenkor érdemes a zároltatással járó plusz költségeket elkerülni. A https://granitbank.hu/ebank megtalálta a megoldást, és olyan applikációval jelentkezett, amely megoldja a kártya zárolásának problémáját, ráadásul költségektől mentesen.

Az egyre nagyobb népszerűségnek köszönhető alkalmazás egyszerűen telepíthető, és a banki ügyfelek néhány másodperc alatt elintézhetik segítségével a kártya zárását. De mi a helyzet akkor, ha mégis előkerülne az? Ekkor nincs más dolgod, mint szintén néhány mozdulattal újra aktiválni a kártyát, s máris minden gond nélkül használhatod ismét fizetésre vagy készpénzfelvételre. Napjainkban, amikor életünk minden területére megtalálható már a megfelelő alkalmazás okostelefonra, fontos, hogy a pénzügyek se maradjanak ki ez alól.

A Gránit Bank nem csak az egyszerű kártyazárás-, és nyitás kapcsán szolgálja az ügyfelek kényelmét, hanem akkor is, ha a napi vásárlási, vagy készpénzfelvételi limit módosításáról van szó. Akár okosórán keresztül is megvalósíthatóak ezek a beállítások, így nincs szükség a bankfiókban való sorban állásra. Fedezd fel az okostelefon kínálta előnyöket akkor is, ha a bankkártyáddal kapcsolatos legfontosabb beállításokról, vagy éppen az ingyenes banki üzenetek előnyeiről van szó!