Guruló állványok

Guruló állvány állítható kerekekkel

A kényelmes munkavégzés mindig jobb kivitelezést eredményez. A guruló állvány tökéletes munkafelületet biztosít a magasabb helyek elérése érdekében.

A használata egyszerű, praktikus és a megfelelő körülmények között természetesen biztonságos is. Egész magasra ki lehet nyújtani, sőt, a kínálatban található változatok között olyan is akad, amit 12 m magasság fölé is emelhetünk, viszont ebben az esetben már szükség lesz a támasztóelemek használatára is, mert csak így garantálható a guruló állvány tökéletes stabilitása.

Nyilván ekkora méretekre otthoni környezetben nem nagyon lesz szükség, ezért egy kisebb változat is megteszi. A kerekek magassága állítható, ezért a lépcsőzetes talajon is el lehet helyezni az állványt.

Nem kell semmivel alápolcolni a guruló állvány kerekeit, hiszen ez közel sem lenne olyan biztonságos, mint a gyárilag állítható kerekek. A guruló állvány összeállítása nem igényel különösebb szakértelmet, ezért bárki el tudja végezni és természetesen ugyanez a helyzet a szétbontásával is. Aki minőséget keres, válassza a Krause modelleket!