Hajdu villanybojler 120 literes és egyéb méretekben

Hajdu villanybojler 120 literes és egyéb méretekben

Elektromos vízmelegítő
Elektromos vízmelegítő

A bojlerek számos olyan hatásnak vannak kitéve, amelyek még a rendszeres karbantartás mellett is, egy idő után annyira kikezdik, hogy már javíthatatlanná válnak. Ilyenkor válik szükségessé az elektromos vízmelegítő cseréje. Jelenleg a piacon három opció áll a rendelkezésünkre. Vannak külföldi, olcsó bojlerek, ami elsőre igazán jó ajánlatnak tűnik, de sajnos hosszútávon nem túl jó megoldás, mert gyakran még a garanciális időt sem élik túl.

Vannak jó minőségű, külföldi villanybojlerek, amelyeknek az ára még szintén alacsony kategóriás, de az alkatrészek beszerzése nagyon nehézkes és sokba kerül. Továbbá gondot szokott okozni a szervizelése és a karbantartása is, mert nem minden víz-, bojlerszerelő vállalja a külföldi berendezések javítását.

A harmadik és Magyarországon a legjobb alternatívát a Hajdu elektromos vízmelegítő típusok jelentik, amelyek jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, valamint alkatrészt és szerelőt szinte minden sarkon, kedvező áron találunk. Tehát, amint a fentiekből kiderül az elektromos vízmelegítő választás egy összetett kérdés, nem elég csak az árat figyelni, mert hosszútávon kell gondolkodni. A márka és a típus mellett nagyon fontos a méret is, vagyis a bojler űrmértéke.

A Hajdu villanybojler 120 literes változatát általában nagycsaládosok számára ajánlják, de a megfelelő vízmennyiség személytől és szokástól függ, ezért érdemes utánaszámolni a napi szükségleteknek, hogy ne érje meglepetés. Általában 30-40l/fővel szoktak számolni, de ez lehet kevesebb vagy több is, attól függően, hogy naponta hányszor tisztálkodnak a családban, hogy tusolásról vagy fürdésről van szó.

A Hajdu villanybojler 120 literes meleg víz szolgáltatása, akár kevesebb személy esetében is szükséges lehet, ha a bojler más háztartási gépeket is ki kell szolgáljon, például a mosógépet, mosogatógépet. Valamint egy bérlakásban is elég lehet, ha a lakók megegyeznek, hogy mindenki napi egyszer egy gyors zuhanyra veszi igénybe. Fontolja meg jól, hogy Önnek a Hajdu villanybojler 120 literes variánsa megfelel-e, vagyis mindig válasszon igényeinek megfelelően ahhoz, hogy a költségek is elfogadhatóak legyenek!