Hasznos meglepetés férfiaknak az óratartó

Óratartó doboz

Az órák a férfiaknak olyan értékkel bírnak, mint az ékszerek a hölgyeknek. Számos úriember jelentős pénzt költ drága órákra, így helyénvaló, hogy ezeket az értékes tárgyakat megfelelő módon akarják tárolni, hogy biztonságban tartsák. Amennyiben Önnek terjedelmes gyűjteménye van, hasznos befektetés az óratartó, amit kizárólag az időmérők tárolására terveztek.

Ez a fajta ékszerdoboz átláthatóan tárolja és jeleníti meg a benne lévő időjelzőket. Méretétől függően, némelyik óratartó dobozban 20 darab is könnyedén raktározható. Egyes dobozok kicsi rekeszeket tartalmaznak, amiben párnák vannak elhelyezve, amelyek köré kerülnek az órák.

Más dobozokat úgy terveztek meg, hogy laposan, fektetve kell ráhelyezni, vagyis nincsenek párnák, amelyek köré kapcsolni lehetne. Míg az előbbi óratartó inkább a fémszíjas típusokhoz ajánlott, az utóbbi a bőrpántos időmérők tárolására tökéletes. Néhány esetben az óratartóban olyan fiókok is vannak, ahol tartalék pántokat, rugókat, csatokat, apró szerszámokat és egyéb alkatrészeket tarthatunk.

A legtöbb esetben a dobozok teteje átlátszó, akrilból vagy üvegből készül, így a teljes gyűjtemény áttekinthetően megjelenik. Az átlátszó fedél segít eldönteni, hogy melyiket kívánja viselni a nap folyamán. Továbbá, ha napenergiával működő típusú készülékkel rendelkezik, a tetőn beszűrődő fény elég ahhoz, hogy feltöltse azt.

Attól függetlenül, hogy ajándékként vásárolja vagy a saját gyűjteményének tárolására, az óratartó nagyszerű meglepetésként és tökéletes dísztárgyként is funkcionálhat, ami egyúttal megkönnyíti a kiegészítők elrendezését, ráadásul esztétikus módon.