hokamera

Hőkamera SD kártyával együtt kapható

Vannak olyan eszközök, amelyeknek a segítségével sokkal könnyebb az eltűnt vagy a körözött emberek megtalálása.

A hőkamera jelentős távolságból is képes méréseket végezni, ezért képes megmutatni, hogy hol vannak a keresett személyek. A feladat elvégzése az infravörös fény segítségével megy végbe.

Aki érdeklődik a lehetőség iránt, az minél hamarabb látogasson el a Műszer Oázis weboldalára! Itt most éppen kétféle változatban kapható a hőkamera. Ezeken kívül még egy olyan grafikus multiméter is van a kínálatban, ami szintén képes megtalálni az embereket az infravörös fény segítségével. A vásárlók a Peaktech nevű márka készletéből válogathatnak. Ennél sem nem lehet panasz a minőségére, ezért érdemes a megvásárlása mellett dönteni.

A segítségével könnyen feltérképezhetőek a hőproblémák. A képet egy 60×60 pixeles hőkamera szolgáltatja. A színpalettán összesen ötféle szín található. Nincs akadálya a képek készítésének sem. Az eredmények megmutatása a legmodernebb IR képalkotási technika segítségével történik. Sokan kíváncsiak arra, hogy mekkora a mérési tartomány.

Ezt nem lehet konkrétan megmondani, hiszen ez a bemérendő tárgy hőmérsékletétől függ. A hőkamera SD kártyával együtt vásárolható meg, így nem okoz nehézséget a képek és a felvételek elmentése. A navigálás a grafikus menü használatával lehetséges. További tartozékként található a csomagban hordtáska, elem és használati utasítás is. Amennyiben a termék raktáron van, akkor a kiszállítás néhány napon belül lehetséges. Ezért a szolgáltatásért nem kell külön fizetni.