Hővisszanyerős szellőztető újépítésű házakban

Hővisszanyerős szellőztető

Ha Ön is most készül házat építeni, akkor még időben gondolkodjon el azon, hogy miként fogja megoldani a szellőztetést, illetve a fűtést. Ezen rendszerek megtervezése ugyanis időt igényel. A hővisszanyerős szellőztető, vagyis a rekuperátor tökéletes megoldás minden otthonba. A speciális rendszerek ára néhány éven belül visszajön, így a befektetett összeg nem vész kárba.

A talajszondáknál már inkább el kell gondolkozni azon, hogy megérik-e a beruházást. A hővisszanyerős szellőztető a következőképpen működik. A rendszer csövein áthalad az otthon összes levegője, amit ha számszerűsíteni kellene, akkor 150-300 m3/h-t kellene mondani. A minőségi berendezés teljes mértékben megbízható, ráadásul képes újrahasznosítani és teljesen kicserélni az épület összes levegőjét.

Ezáltal nem lesz kellemetlen szag az otthonokban. Az is megoldható, hogy a hővisszanyerős szellőztető a páratartalmat is optimalizálja, ami egy plusz berendezés beszerelésével érhető el. A szellozes.info weboldal szakemberei mindent az igényeire szabnak. Ha személyesen találkozik a szakértőkkel, akkor ne felejtse el az összes elvárását megosztani velük az új rendszerrel kapcsolatban. A lakás szellőzőrendszer kivezeti az otthonokból a rossz illatú levegőt, valamint a párát. Ezáltal optimalizálja a páratartalmat, vagyis megakadályozza, hogy megjelenjen a falakon a penész.

Amennyiben Ön is szeretné az otthonát „okossá tenni”, akkor célszerű a webáruházba ellátogatni és végigböngészni a kínálatot. A különböző termékek között olyan változatokat is találhat, amelyek rendkívül egyszerű megoldást nyújtanak a lakások levegőjének tisztán tartásához. A lakás szellőzőrendszer a légbevezetők segítségével friss levegőt juttat minden szobába. Nem muszáj ablakot cseréltetnie ahhoz, hogy a szellőzés megoldott legyen, elég olyan rendszert telepíteni az otthonába, amivel nem kell foglalkoznia. A lakás szellőzőrendszer olcsó megoldásnak számít a piacon megtalálható többi berendezéssel szemben. Ráadásul a befektetett összeget is gyorsan visszahozza.