Intim mosakodó a kényes területekre

Intim mosakodó a kényes területekre

Intim mosakodó

A bőrünk különböző területei más és más hatásoknak vannak kitéve. Az arc, a törzs és az intim részek is másképpen tapasztalják meg a környezetet. Ha a megfelelő ápolást szeretné nyújtani, akkor különböző termékeket használjon! Intim mosakodó a megfelelő helyre, arclemosó az arcbőrre és tusfürdő a testre.

Ezáltal elkerülheti, hogy túlzottan hámlasszon vagy túl csekély mértékben tisztítson. Az intim tájakat azért is fontos speciális, célzottan gyártott termékkel tisztítani, mert a PH értéke nem mindig ugyanaz, mint a bőr más részeinek. Ezért, külön erre a célra, női intim mosakodó termékeket találhatnak a hölgyek az üzletek polcain. Vannak közöttük illatosítottak és illatmentesek is. Mindenki azt választhatja ki magának, amelyiket jobban kedveli.

A gyártók szerint is választhat az intim mosakodó szerek közül, de mindenképpen olyat vegyen le a polcról, ami úgy érzi, hogy Önnek a legjobban megfelel. Sőt, ha az egyik típus megtetszik, akár interneten is vásárolhat nagyobb tételben, kedvező áron.