Ismerjük meg jobban a vákuumcsomagolót!

Vákuumcsomagoló

A modern világ egyik nagy problémája nem a termelés, hanem éppen ellenkezőleg, a túlzott előalítás szinte mindenből. Pontosan ezért számos olyan technológiát dolgoztak ki a szakemberek, amelyekkel hosszabb időn keresztül eltarthatóak az élelmiszerek, hogy azok lehetőleg ne menjenek pocsékba. Ennek apropóján született meg a vákuumcsomagoló is.

Ez a találmány azt az elvet használja a ki, hogy a légüres térben nincsenek meg a megfelelő körülmények a mikroorganizmusok szaporodásához. Ebből kiindulva, minél nagyobb hatásfokkal rendelkezik a vákuumcsomagoló, annál tovább tartható el eredeti állapotban az élelmiszer. Ismert a külső, kamrás és pulzáló vákuumcsomagoló berendezés.

Ezek közül az első inkább csak otthoni használatra alkalmas, míg a másik kettő, már nagyobb ipari mennyiségű terméktartósításra is megfelel. Hatásukat fokozhatják úgynevezett védőgázok alkalmazása. Ha szeretnénk részleteiben megismerni a vákuumcsomagoló technológiát, akkor látogassunk el a sousvidechef.hu oldalra, ahol igény szerint meg is vásárolhatjuk a berendezéseket!

Print Friendly

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás