Ízesítő csepp több ízben

Ízesítő csepp

Sokan szeretnének egészségesen étkezni, azonban manapság már szinte minden tele van cukorral és édesítőszerekkel. De nem kell lemondani erről a vágyról, ugyanis az ízesítő csepp kalóriák nélkül varázsolja finommá a különböző ételeket, italokat. Ennek beszerzése érdekében pedig csupán a fitzone.hu webáruházba kell ellátogatnia, ahol hatféle ízesítésben áll rendelkezésre ez a termék.

Nem tartalmaz cukrot, szénhidrátot, zsírt az ízesítő csepp. Fellelhető banános, epres, málnás, citromos, kókuszos és mogyorós változatban. Rendkívül intenzív az íze, így kismennyiség, csupán 1-2 csepp is elegendő belőle. Shake és turmix elkészítéséhez szintén ideális választás.

A webáruházban 1690 Ft összegért rendelhető meg az ízesítő csepp. Érdemes egyszerre többet is rendelni belőle, hogy mindig az aktuális hangulatnak megfelelő ízzel legyenek variálhatóak az ételek és az italok. Rendelés után pusztán néhány napra van szükség ahhoz, hogy a csomag megérkezzen a vásárló által megadott címre. Vásárolja meg Ön is, hogyha káros alapanyagok nélkül szeretne finomakat enni!