A két népszerű csavarkompresszor

Champion kompresszor

Teljesen világos, hogy amikor egy kompresszorról van szó, akkor csakis egy biztonságosan alkalmazható, jól teljesítő és korszerű darab kerülhet megvásárlásra. Sokan ezért döntenek szívesen a GARDNER DENVER Olaszországban készülő CHAMPION csavarkompresszor termékcsalád mellett. Emellett pedig nagy kedvencnek számítanak még az ATLAS COPCO európai gyárában készülő EKOMAK márkanéven forgalmazott darabok is.

Ezeket nem csupán azért választják előszeretettel a kliensek, mert kiváló minőségűek, hanem azért is, mert a teljesítmény kategóriában megtartják kedvező ár-érték arányukat. Mind a két csavarkompresszor roppant gazdaságosnak bizonyul, ha a fajlagos energiafelhasználásról van szó. Egy jó, korszerű csavarkompresszor felépítése is hozzájárul a hatékonysághoz. A rendszer háza és csavarjai között egy szükséges rés található, amelyben végbemegy a visszaáramlás.

A nem kívánatos szivárgásnak a mértékét a többszöri kapcsolódás úgynevezett labirinttömítésként csökkenti. A csavarkompresszor azért is lett népszerű, mert ezekkel folyamatos üzemet szoktak tartani. Elterjedt modellek a stabil beépítésűek és hordozható kivitelűek. Mind a két fajta megvehető a Ganzair-től, épp úgy, mint a CNG fajta. Mivel a CNG kompresszor ár valóban kedvező ennél a webshopnál, nem is meglepő, hogy az érdeklődők gondolkodás nélkül rendelik itt meg a termékeket. Ezen cég által gyártott és árult produktumokkal kisüzemi, nagyobb üzemi és nagy teherautó flotta töltőállomások is létesíthetők. Azon kívül, hogy itt a CNG kompresszor ár reális, nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a termékek kifogástalan nívóval bírnak.

Ez igaz a speciális gázkompresszorokra is, amik a földgáz üzemű járművek töltésére szolgálnak. Ezek készülhetnek vezetékes földgázból vagy biogázból. A kedvező CNG kompresszor ár mellett az is meggyőzi a vásárlókat, hogy a rendszerek elképesztően környezetbarát eszközök, és ezekkel szinte nulla szálló por és minimális NOx kibocsátás figyelhető meg. Egyöntetűen kijelenthető hát, hogy akinek fontos a környezetvédelem, ezt fogja beszerezni.