A kollagén por nagyszerű hatással bír

Kollagén por

A kollagén a bőr 75 %-ának alkotóeleme, ami az idő elteltével fokozatosan csökken. A bőr elveszíti feszességét, rugalmasságát és a haj is meggyengül, valamint fénytelen lesz. A kollagén por alkalmazásával jelentős javulást érhet el a ráncok eltüntetésében, az erek rugalmasságában, illetve a bőr is selymesebb lesz.

Ez a hatás néhány hét elteltével lesz látható. Amikor hiány lép fel, akkor az arc szövetei megduzzadnak, ezzel a vizet és a tápanyagokat a felület nem tudja megtartani, így jelennek meg a ráncok a szem körül, sőt, még a fertőzések száma is megnőhet, ami elváltozásokkal is járhat.

A kollagén por lelassítja az öregedési folyamatokat. Öt típusban ismert a hatása: az első a bőrért, a csontokért, az inakért, a második a porcokért, a szemek szerkezetéért, a harmadik a májért, az artériákért, a negyedik a vesékért és a belső szervekért,

míg az ötödik a hajszálak szerkezetéért és a méhlepényért felel. Sok helyen fejti ki jótékony hatását, hiszen minden téren megmutatkozik a szervezetben, belsőleg és külsőleg egyaránt.