Kutyafekhely, amit könnyen szárazon tarthatsz

Kutyafekhely, amit könnyen szárazon tarthatsz

Kutyafekhely
Kutyafekhely

Ha kutyát vagy cicát tartasz, akkor biztosan a legjobbat szeretnéd neki, de havas, esős időben nem könnyű folyamatosan száraz helyet biztosítani nekik. Hogyan kerülheted el, hogy később ízületi problémáik legyenek? A babzsák cica és kutyafekhely ebben biztosan segít.

Elfelejtheted a sáros tappancsnyomokat a kedvenc foteleden, ha kényelmes babzsákpárnával ajándékozod meg. A Huppanjbele webáruházban kedvedre válogathatsz a cica- és kutyafekhelyek között, amiket a cicák és kutyusok azért imádnak, mert kényelmesen heverészhetnek benne, a gazdik pedig azért, mert könnyű őket tisztán tartani.

A babzsák párna dédelgetése nem csak neked vagy a gyerekeknek érhető el, hanem a kisebb és nagyobb házi kedvenceknek is. A Huppanjbele webáruházban most kutyafekhely akció van: 18 féle színből válogathatsz, és ha készletről rendelsz, akkor 10% kedvezménnyel vásárolhatsz. A cica és kutya párnák anyaga különösen ellenálló, hogy ne tehessenek benne kárt a kis körmök vagy karmok, és nem tapad rájuk a szőr, így könnyebb a tisztán tartásuk.

Mivel vízállóak, így kül- és beltéren is használhatjátok őket, egy száraz ruhával letörlöd róla a havat vagy a viezt, és nem nedvesedik át. A töltőanyagának köszönhetően megkíméli az állatokat az ízületi fájdalmak kialakulásától.