Küzdjünk zöldkagylóval az ízületi gyulladások ellen!

Küzdjünk zöldkagylóval az ízületi gyulladások ellen!

Zöldkagyló kapszula
Zöldkagyló kapszula

Szervezetünket csakis az tudja igazán jól táplálni, ami teljesen tiszta környezetben terem meg. Nemcsak növény, hanem állati eredetű táplálék is lehet a testünk építője. Pontosan ebbe a csoportba tartozik az Új-zélandi zöldkagyló is. Zöldkagylóval az ízületi gyulladások ellen kiválóan küzdhetünk, amennyiben az olyan körülmények között tud felnőni, aminek hála mindenféle hasznos anyagban feldúsul.

Amikor az inak, ízületek vagy porcok megsérülnek, akkor szükség van egy összetevőre, amelyik képes azt megfelelően helyrehozni és ez nem más, mint a glükozamin. Seatone zöldkagyló kivonat ezt rendkívül kiemelkedő arányban tartalmazza, ezért megéri gyakran alkalmazni.

Természetesen ez még nem minden, hiszen egy kagyló egész életén át folyamatosan szűri a vizet és minden hasznos anyagot kiszed belőle, amit csak lehet. Olyan nyomelemek, mint a mangán és a cink szintén jelen vannak a zöldkagyló kapszula összetételében. Ízületi gyulladás, porckopás esetén mindenképpen remek kiegészítő a termék, ezért megéri beszerezni!