Legjobb viccek legjobb viccmondóktól

Vannak olyan emberek, akik nagyon szeretnek vicceket mesélni, és szinte mindenről eszükbe jut egy odaillő poén, egy jó történet, humoros eset, ami a legkomolyabb dolgokon is segít nevetni.

Legjobb viccek világa

Ők általában a társaság középpontjai, tréfáikkal felpezsdítik a hangulatot, és sokszor ők maguk nevetnek a legjobban egy-egy poén után, már az is szórakoztató, ha mások a kacagásukat hallják. Rengeteg viccet ismernek, olyan, mintha egész nap csak azokat olvasnák, és direkt megtanulnák, hogy majd elmondhassák. Valójában azonban nem kell nekik különös erőfeszítés, egyszerűen megjegyzik őket, mert olyan a természetük, hogy a vidám dolgokra sokkal fogékonyabb. Elég egyszer meghallaniuk egy jó sztorit, és máris el van raktározva a fejükben, és legközelebb már azzal nevettetik meg az embereket, és hozzák meg a jó hangulatot bármilyen „komoly” helyen. Az ő előadásuknak köszönhetően még a gyengébb szellemességek is olyan hatást keltenek, mint a legjobb viccek, hisz nagyon sok múlik az előadás módján, a beszédstíluson, a hozzáértésen. Éppen ezért történhet meg az is, hogy azon a viccen, amin nemrég mindenki sírva kacagott, ha egy másik ember mondja el, már legfennebb csak elmosolyodik a társaság nagy része. Nem mindenkinek az erőssége a viccmondás, van, aki a legvagányabb poént is el tudja szúrni, vagy egyszerűen csak az előadási stílusával teszi élvezhetetlenné.

Valójában nem az ő hibája, csak nem rendelkezik ezzel az adottsággal, hisz valójában ez is egy adottság. Nem kell emiatt elkeseredni, vagy erőlködni, hogy menjen jobban a poénkodás, mert akkor a viccesség helyett lehet, hogy inkább azt éri el az illető, hogy szánalmas lesz. Jobb átadni ezt a helyet azoknak, akiknek ez a vérükben van, és már a puszta megjelenésük is azt sugallja, hogy hamarosan nagy hahotázás lesz. A legjobb viccek tehát nem feltétlenül azok, amelyekben nagyon jóra sikeredett a csattanó, inkább azok, amiket egy igazi viccmester mond el. Persze nem mindegy azért maga a vicc minősége sem, de igazán jó viccé egy „profi” elmondása után válik.