Legyen Ön is mobilflotta tag!

Mobilflotta tagság

A telefonálási szokásaink változóak, ezért igyekszünk mindig a számunkra legoptimálisabb előfizetői csomagot választani. Azonban ennek díja nagyban lekorlátozza lehetőségeinket, hiszen nem szívesen fizetünk többet adott percdíjért és adatforgalomért. Erre is van megoldás.

Legyen Ön is mobilflotta tag, és élvezze a kedvezményeket! Sokan még nem is tudnak róla, hogy cégek csoportos előfizetéseihez hasonlóan, bárkinek lehetősége van ugyanolyan mobilflotta kedvezmények igénybevételére. Keresse fel a mobilflottacentrum.hu weboldalát és tájékozódjon lehetőségeiről!

Meglátja, nem bánja meg! Telefonáljon akár ingyen, internetezzen, amennyit akar és vásároljon remek árakon! A mobilszolgáltató Önnek állítja ki a számlát, Ön lesz az előfizető, úgyhogy Ön is olyan előnyöket élvezhet, mint más nagyvállalatok. A másodperc alapú számlázás és a teljes egészében lebeszélhető havidíj, mind az Ön kényelmét szolgálják, valamint a pénztárcájának megkímélését. Válassza a mobilflotta tagságot már több ezer előfizetővel egyetemben!