LOGICO Piccolo

LOGICO Piccolo szülőknek és gyermekeknek

Nyár, vakáció és természetesen unatkozó gyerekek … Ennek most vége! A népszerű és szórakoztató LOGICO Piccolo az egész családnak örömet és hasznos kikapcsolódást szerez. A képes feladatok érdeklik a gyerekeket, míg a gondosan megtervezett részletek még a felnőtteket sem hagyják hidegen.

A szülők mindeközben folyamatosan erőfeszítéseket tesznek az alapvető készségek megismerésére. Az óvodáskorú csemetéknek a LOGICO Piccolo sorozat olyan fejlesztési segédeszközönként szolgál, amelyek nemcsak szórakoztatják a kicsiket, hanem tanítanak is.

A széria darabjai között megtalálhatóak a beszéd fejlesztésére alkalmas speciális feladatok, amelyek segítenek a gyermeknek gyorsan és helyesen elsajátítani a társalgás alapjait.

Ezek mellett vannak olyan fejlesztő füzetek is, amelyek segítenek a kicsiknek megtanulni rajzolni, vágni és ragasztani. A LOGICO Piccolo fejlesztők a szülőkkel végzett közös tevékenységre ajánlottak és bizonyos korosztályoknak lettek megtervezve, a feladatok bonyolultságától függően.