Minőségi ponyva anyag reklámozáshoz

Minőségi ponyva anyag reklámozáshoz

Ponyva anyag
Ponyva anyag

A köztudatban a ponyvák a legtöbbször valamilyen takaró, lefedő szereppel bírnak, pedig ennél sokkal több mindenre is fel lehet őket használni. A ponyva anyag remek reklámfelületként is felhasználható, így érdemes lehet Önnek is beszereznie egy nagyobb mennyiséget, ha éppen most kezdi el cége marketingjét.

A megfelelő felület biztosítása minden reklámkampánynál fontos, hiszen erre kerül a reklámgrafika vagy szöveg. A minőségi ponyva anyag használatával Ön is garantálhatja, hogy a reklám igen tartós és jól megjeleníthető lesz. A nyomtatható frontlit ponyva anyag univerzális reklámhordozó. Szinte bármilyen képet, szöveget és grafikát fel lehet rá vinni, sőt, egyes speciális ponyva anyagok 3D-s tartalmak megjelenítésére is alkalmasak. 

A ponyva könnyen kezelhető, egyszerűen felhelyezhető és leszedhető bármilyen felületről és az egyeletlen felületeken is remekül megtapad. Kültéri használatra a vastagabb, 440 grammos változatot ajánljuk, beltéri használatra általában a 280 grammos változat is remekül alkalmazható. A frontlit ponyva anyag jól használható kerítéseken, homlokzatokon, járműk felületein kihelyezett reklámcélra.

A ponyva anyag rendkívül gyakran használatos úgy, hogy kocsik oldalára kerül, hiszen így több ezer emberrel ismertethetjük meg cégünket napi szinten. A minőségi ponyva anyag kiváló szolgálatot tesz a kiállításokon, koncerteken is, ahol a reklámozás igen hatékony lehet, ha jól csináljuk. A frontlit ponyva anyag egyik fő előnye, hogy nagymértékben ellenáll a környezet hatásainak, könnyen hordozható és kihelyezhető, rugalmas, összehajtható, feltekerhető, igény esetén akár többször is felhasználható és keretre is feszíthető,

ami a könnyebb felhelyezést segíti. Különböző eljárásokkal a ponyva egyaránt nyomtatható is, ami igen széles felhasználást tesz lehetővé. A megfelelő marketing minden cég számára rendkívül fontos, ehhez pedig jó anyagra van szükség. A nyomtatható ponyva anyag remek választás lehet az Ön számára, ha éppen most indítaná be cége reklámozását.