esővíztároló

Mit lehet kezdeni az esővíztároló vizével?

Manapság sokat lehet hallani a környezetbarát elvekről és a bolygónk védelméért folytatott elkeseredett harcról. A Curver webshop kínálatában található nagykapacitású esővíztároló beszáll a csatába, hiszen, amint azt a neve is engedi sejteni, a segítségével össze lehet gyűjteni az esővizet. Ez a roppant hatékony megoldás módot nyújt arra, hogy a természet erőforrásait felhasználhassuk.

A 220 liter űrtartalmú esővíztároló, az innovatív kialakításának köszönhetően nemcsak begyűjti a folyadékot, de a beépített modern szűrőrendszerének hála meg is tisztítja azt a szennyeződésektől. A stabil talapzaton álló esővíztároló vize így mindig tiszta és áttetsző marad. Mire lehet felhasználni az így kapott szennyeződésektől mentes folyadékot?

Nos, a szóban forgó víz felhasználásának szinte csak a képzelet szabhat gátat, de a leggyakoribb módja az alkalmazásának az öntözés, az állatok itatása és a permetezés. A berendezés segítségével energiát spórolhatunk, nem utolsósorban pedig elmondhatjuk magunkról, hogy környezetbarát módon jártunk el.