Mit tartogat a Bock pincészet?

Bock pincészet

Csak kevés olyan magyar ember van, aki nem szereti a hazai finom alkoholos italokat, főleg a borokat, amelyek világszinten elismertek és kedveltek.

Hazánkban a Bock pincészet is több évtizede már csakis kifogástalan, egyedülálló ízvilággal rendelkező borokat állít elő, amelyeknek nagy része a magyar gasztronómiában és a szaküzletekben, webshopokban kerül értékesítésre. Rengeteg olyan internetes bolt van, ahol a Bock pincészet páratlan alkotásait lehet megvásárolni és ezt követően, a házhoz szállítás után, megkóstolni. A borászatot sokan azért szeretik, mert a borokkal személyesen is meg lehet ismerkedni. A Bock pincészet szolgáltatásai közé tartozik a pincelátogatás.

Aki komolyan gondolja az odautazást, annak tudnia kell, hogy mindennap fix időpontokban indul a vezetett pincelátogatás, ami azt jelenti, hogy ezáltal az érdeklődő betekintést nyerhet a borkészítés fortélyaiba. Sőt, lehetőség van körbejárni a borfeldolgozó üzemet is. A Bock pincészet tehát feledhetetlen pillanatokat tartogat mindenkinek.