A modern fürdőszoba része a termosztátos csaptelep

Dizájnos csaptelep

A háztartási berendezések, modern és kényelmes otthont eredményeznek. Egy színvonalas fürdőszoba elengedhetetlen kelléke a termosztátos csaptelep. Számos előnnyel rendelkezik a hagyományos csaptelepekkel szemben.

A technológia fejlődésének hála, most már az ára is jóval kedvezőbb, mint pár évvel ezelőtt. Nagyon bosszantó az a szituáció, amikor reggel percekig kell engedni folyni a vizet, hogy zuhanyozni lehessen benne.

Viszont vannak olyan lakások, ahol pillanatok alatt tűzforróvá válik és könnyen megégethetjük magunkat. A termosztátos csaptelep kerámiabetéttel van ellátva, a hőmérséklet szabályozása érdekében. Ráadásul egyes modellek beépített biztonsági zárral lettek felszerelve, amelyek 40 °C működésbe lépnek.

Az integrált zuhanytartó remek kényelmi funkció, mert így nem kell külön ezt is felszerelni. A termosztátos csaptelep előnyei vitathatatlanok és nemcsak a funkcióinak köszönhetően, hanem remek dizájnnal is rendelkeznek, ami emeli minden fürdőszoba arculatát. A falsíkon felüli és a falsík alatti beszerelés szintén egyénileg kiválasztható.