Mosolyt előcsalogató humoros videok

Humoros videok

Amikor a szülők mesélnek valamit gyerekeik kiskoráról, a gyerkőcök gyakran ellenkeznek, mert úgy érzik, hogy túl cikis az adott történet.

Humoros videok varázsa

Sok családban egész képsorozatok vannak az első ingadozó lépésekről, nagy lubickolásokról, vagy humoros videok az első biciklizési kísérletekről. A falakon, komódok tetején végigkövethető mindegyik gyerek útja, a fontosabb állomások, keresztelő, óvoda, karácsonyok, Mikulásölben-ülős képek. A szülők előszeretettel nézegetik ezeket, és mutogatják a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, a kicsik viszont legszívesebben megsemmisítenék őket. Pedig eljön majd az idő mikor majd ők is szívesen szemügyre veszik ezeket, mert egy olyan világot idéznek majd fel bennük, ami már rég odavan, és lehet, hogy a képeken szereplők közül sem lehet már mindenki velük. Tulajdonképpen hatalmas dolog, hogy vannak már ilyen lehetőségek, és a legszebb pillanatokat meg lehet örökíteni. Régen ez nem volt ennyire természetes, a fotózkodásra való lehetőség nem adatott meg mindenkinek, és akinek volt rá módja, az sem kattinthatott le mindent, amit szeretett volna. A videók rögzítése még nagyobb luxusnak számított, kevesen voltak azok, akik megengedhették maguknak, hogy néhány fontos eseményt rögzítsenek. Az embereknek emlékeikben kellett megőrizzniük a régmúlt időket, de lassan a körvonalak homályosultak, és egyes dolgok örökre feledésbe merültek, nem tudták azokat a gyerekeknek, unokáknak továbbadni.

A mai ember akár évtizedek múlva is visszanézheti gyerekkorának egyes részleteit, a régi helyszíneket, arcokat, bárhova megy, magával viheti a kedves emlékeket. Egyre inkább szokássá válik például eljegyzéseken, esküvőkön is, hogy a fiatal párról vetítenek ki fényképeket, felvételeket, így a meghívottak kicsit többet megtudhatnak arról, hogy milyenek voltak az ünnepeltek gyerekként, kamaszként. Ezek a vetítések legtöbbször a legkedveltebb programok közé szoktak tartozni, a régi képek, humoros videok hamar mosolyt csalnak a vendégek arcára. Érdemes vigyázni ezekre az emlékekre, hiszen az élet egy-egy részletét képviselik.