Női kerékpár hosszas tervezéssel

Női kerékpár hosszas tervezéssel

Női kerékpár
Női kerékpár

Amikor biciklit vásárol, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy kinek szánja. A férfi kerékpárok vázának felépítése ugyanis jobbára eltér a női változatokétól. Egy női kerékpár középső váza sokkal lentebb helyezkedik el, mint egy férfiaknak gyártott kivitel esetén. Az Agárdi Kerékpár szaküzlet odafigyel a vásárlók igényeire, ezért minden termékét megpróbálja az elvárásoknak megfelelően összeállítani. Természetesen, amikor megjelenik valami újítás a piacon, akkor a repertoárjuk közé felveszik.

Mielőtt lázas kerékpárvásárlásba kezdene, először is azt tisztázza magában, hogy kinek szánja az adott biciklit. Gyermeknek, férfinak vagy pedig nőnek. A női bicikli vázának tervezésekor elsősorban a női test anatómiáját veszik figyelembe a szakemberek. Ha Ön is egy biciklis üzletben jár, akkor figyelje meg jobban a kerékpárok közötti különbségeket. A női kerékpár váza valamivel rövidebb, mint a férfiaké, ráadásul alacsonyabb is.

A férfiaknál minimum 5 vázméret közül lehet válogatni, míg a nők esetében általában 3-4 vázméret érhető el. Ha colban is szeretné inkább az adatokat szemügyre venni, akkor látogasson el az agardikerekpar.hu weboldalra. A női kerékpár 16, 17, 18, és 19 colban is elérhető, ezért akkor sem kell lemondania róla, hogyha Ön valamivel magasabb nőnek számít, mint az átlag. A női bicikli megtervezése során inkább a váz alakjára és az egész kerékpár ergonómiai felépítésére koncentrálnak.

Természetesen a váz méretére is érdemes odafigyelni, mivel a hölgyek átlagosan 160 centiméter körül mozognak. A női biciklit éppúgy fel lehet öltöztetni, illetve díszíteni, mint amikor egy jelentősebb alkalomra készül. A kerékpárok akár elláthatók egy szép kosárral, egy egyedi csengővel vagy egy nagyobb méretű táskával. Egy szépen feldíszített női bicikli nemcsak igényesen hat, de a többi kerékpáros is garantáltan meg fogja csodálni. Amennyiben Ön is vágyik egy teljesen egyedi kinézetű kerékpárra, akkor kérjen személyre szabott árajánlatot az agardikerekpar.hu weboldal szakembereitől.