A GKI igazolvány nélküli szállítás törvényszegésnek számít

GKI igazolvány megszerzése az oktatáson
GKI igazolvány megszerzése az oktatáson

A 2014. szeptember 11-től behozott törvényrendelet szerint, a veszélyes áruk szállítása bizonyos okiratok nélkül szabályszegésnek minősül. A törvény szerint, a GKI igazolvány minden vezetőnek a tulajdonában kell állnia annak érdekében, hogy legális körülmények között mehessen végbe a veszélyes termékekkel megrakott teherautók vezetése és kezelése.

Mit takar a GKI név? Ez a rövidítés a Gépjárművezetői Képesítési Igazolványra vonatkozik, ami minden hivatásos sofőrnek kötelező a jogosítvány mellett.…

A memória játékok fejlesztő ereje

A memória játékok szerepe az oktatásban
A memória játékok szerepe az oktatásban

Ha a kisgyermek éppen azt játssza, hogy a párnákat dobálja le az ágyból, majd újra felviszi és újrakezdi, akkor tulajdonképpen tanul. Ebből a célzási és irányválasztási képességét fejleszti, amellett testtudata, ereje és a nagymozgásai fejlődnek mindamellett, hogy az erkölcsi értékrendszere is formálódik, ha az apja megszidja emiatt.

A memória játékok is sokféle képesség fejlesztésére alkalmasak. A memória játékok alaptézise az, hogy több elemet megjegyezve fel tudja ismerni a gyermek, hogy melyik hol volt vagy éppen milyen volt.

Angol szintfelmérő a BeHappy nyelviskolában

Angol szintfelmérő vizsga
Angol szintfelmérő vizsga

Beiratkozna egy angol nyelvtanfolyamra, de nem tudja, hogy milyen szinten is áll? Akkor az angol szintfelmérő a segítségére lehet. Nagyon sok nyelviskola működik Magyarországon, ezért érdemes jól körülnézni az iskolák között.

A BeHappy angol és német nyelviskola Budapesten működik. Nagyon különleges, ugyanis itt minden tanuló rugalmas időbeosztásban, személyre szabottan tanul. Ezért itt nem kell senkihez alkalmazkodni, mindenki halad a saját tempójában.

Bárki szerezhet targonca jogosítványt

Targonca jogosítvány néhány hét alatt
Targonca jogosítvány néhány hét alatt

Manapság elég nehéz jó munkahelyet találni, mert vagy nem fizetik meg kellőképpen a munkánkat, vagy nem alkalmaznak, mert nem rendelkezünk elegendő tapasztalattal. Néhány munkahelyen előnyben részesülünk, ha van megfelelő szakképesítésünk.

Ha például van a birtokunkban egy érvényes targonca jogosítvány, akkor sokkal könnyebben elhelyezkedhetünk egy raktárban vagy egy áruházban. Ezeken a helyeken ugyanis szükség van olyan munkásokra, akik képesek irányítani egy rakodógépet.

Segítséget nyújt a gépírás tanfolyam minden embernek

Gépírás tanfolyam

Napjainkban szinte már minden céghez keresnek olyan embert, aki hatékonyan tud gépelni. A hatékony gépelés azonban csak nagyon sok gyakorlás révén érhető el. A gépírás tanfolyam ebben nyújt segítséget minden olyan embernek, aki ilyen képességre szeretne szert tenni, vagy csak javítani szeretne gépelési gyorsaságán. Az emberek többsége tud gépelni azonban vagy gyorsan gépelnek és helytelenül vagy a másik eset az, hogy helyesen gépelnek, szinte hibák nélkül , de nagyon lassan.…