Olcsó eljegyzési gyűrű kiválasztásának szempontjai

Olcsó eljegyzési gyűrű kiválasztásának szempontjai

Olcsó eljegyzési gyűrű
Olcsó eljegyzési gyűrű

A lánykérés az emberek életének egyik legmeghatározóbb lépése, akár a leendő vőlegény, akár a menyasszony szemszögéből nézve. Az esemény fő attrakciója pedig az eljegyzési gyűrű átadása. Néha csak az eljegyzési gyűrű árak szabnak határt annak, hogy milyen is legyen a kiválasztott darab. Mindenki szeretne nagy és látványos kővel ellátott gyűrűt adni a menyasszonyának. Ezt bárki meg is teheti, ha például nem gyémántból rakat követ a gyűrűbe, hanem cirkóniumból.

Így a milliós nagyságrendű gyűrű ára máris százezresre csökkenhet. Ehhez viszont ismernie kell a kiválasztottja ízlésvilágát. Ha tudja, hogy ő egy igazi gyémántgyűrűt szeretne, akkor szánja rá magát egy olyan darab megvásárlására. Hosszú távon gondolkodva igazán kifizetődő lehet egy gyémántgyűrű választása, ugyanis ha tetszik a kedvesének a gyűrű, akkor nem lesznek később viták ezzel kapcsolatosan. Nem olyan magasak az eljegyzési gyűrű árak, hogy legalább egy kisköves gyűrűt ne tudjon megengedni magának. Gondoljon csak bele, hogy milyen büszkén mondja majd a menyasszonya a barátnőinek, hogy az ő vőlegénye igazi gyémántgyűrűvel kérte meg a kezét!

Ha vékony, csinos darabot választ, egy kis kővel, akkor olcsó eljegyzési gyűrű lehet az Öné. Ha mégis a cirkónium kő mellett dönt, vagy más féldrágakövet szeretne, akkor a gyűrű ára még inkább csökkenthető. Ez egy kis kőnél szinte észre sem vevődik, viszont egy nagynál már szinte szemmel látható az eltérés. A gyémánt csillogását ugyanis semmi sem adhatja vissza. Olcsó eljegyzési gyűrű aszerint is választható, hogy milyen nemesfémből készült.

Az ezüst ára nagyon alacsony az aranyéhoz képest, ezért is sokkal alacsonyabb áron beszerezhető egy eljegyzési gyűrű ezüstből. Viszont ritkán foglalnak gyémántot ezüstbe, úgyhogy ha lát egy olcsó darabot, érdeklődjön afelől, milyen kő van benne, hogy biztos lehessen a dolgában. Akármi is a szokás, Ön mindenképpen ahhoz ragaszkodjon, amit szeretne. Ha éppen egy ezüstgyűrűt szeretne, akkor ne aggódjon azért, hogy olcsó eljegyzési gyűrű kerül a kedvese kezére, mivel nem a gyűrű a fontos, hanem az, hogy mit érez a párja iránt.