A pollenszűrő az egészségét védi

Pollenszűrő

A klíma és a fűtőberendezés kitisztítására érdemes időnként sort keríteni, mert ezzel megelőzhetőek azok a kínos szituációk, amikor pontosan a legnagyobb kánikulában vagy a legrecsegősebb hidegben mondják be az unalmast. Ugyanakkor a pollenszűrő cseréjéről sem szabad megfeledkezni, mert a levegő, akár meleg, akár hideg, mindig ezen keresztül fog beáramolni.

Ha pedig a pollenszűrő tele van porral, különféle növényekből származó virágporral és egyéb szennyeződésekkel, akkor az autó légkörének hűtése vagy éppen fűtése többen árthat, mint amennyi kellemes élmény származik ezekből. Néha ellenőrizze ezt az alkatrészt és amennyiben úgy látja, hogy már nagyon sok minden tapad meg rajta, akkor rendeljen egy újat!

Az Evoauto oldalán nagyon egyszerűen, csupán néhány kattintással beszerezheti a gépjárműhez illő változatot és még a beszereléséhez sem kell szakit hívjon, mert nagyon egyszerűen, saját maga is elvégezheti a cserét. Figyeljen a pollenszűrő állapotára és előzze meg a kellemetlen tüneteket, betegségeket!