Rendelkezésre áll a legjobb fogfehérítő

Legjobb fogfehérítő

A kor előrehaladtával, nem csak a bőrünk és a hajunk veszíthet fényéből, hanem a fogaink is. Mivel ezeket az eszközeinket rendszeresen használjuk, gyorsan megmutatkoznak a színes és lepedéket okozó ételek, italok hatásának negatívumai. Természetesen, a rendszeres szájápolás sokat segít, de gyakran nem elegendő. Hiába teszünk meg mindent a hagyományos módon, az nem mindig segít. De akkor vajon mi a legjobb fogfehérítő, amivel sikert érhetünk el?

Létezik egy nemrégiben kialakított termékcsalád, amely rendkívül gyors eredményt garantál. Az összetevői, 1-1 EU-s szabályozásnak megfelelő, CPNP regisztrációval ellátott fehérítő és remineralizáló géllel töltött fecskendő, továbbá 1 dupla komfort szilikonból előállított fogsín és még jár hozzá egy speciális 6 LED izzós lámpatest elemmel együtt. Ez lenne aztán a legjobb fogfehérítő?

A vélemények szerint igen. Azonban csakis akkor tudhatjuk ezt meg, ha saját magunk is kipróbáljuk és megtapasztaljuk az eredményességét. A brightwhite.hu oldalon könnyedén megrendelhető a készülék minden kiegészítővel együtt.