Segít a fogyásban a BCAA

Segítik a szervezet működését

Az aminosavak szükségesek a szervezet fejlődéséhez. A BCAA védi az izomzatot a leépüléstől, ezért elengedhetetlen a szervezetben a jelenléte. Előfordulnak az egészséges ételekben, viszont akkora adagot nehéz lenne elfogyasztani, ami egy sportember napi szükségletét képezi, ezért táplálék-kiegészítőként fogyaszthatóak.

Jóból is megárt a sok, szokták mondani, ezért ebből sem tanácsos túl sokat enni-inni, viszont a nagyobb mennyiségek miatt még senkinek nem volt problémája.

De az indokolatlanul sok sem használ. Hogyha tisztában vagyunk testünk képességeivel, akkor könnyedén be tudjuk határolni, hogy mennyi BCAA aminosav szükséges a mindennapokban az edzések során. Hogyha megkapja a test a megfelelő adagokat, amikre kellően rá lesz dolgozva, akkor idővel észrevehető az izomnövekedés.

De mentális tekintetben is jobb teljesítőképességet produkál az agy hosszas szellemi munka végzésekor. A memória javulni fog, a fáradságérzet pedig hanyatlani kezd. Az igazán hatásos zsírégető termékek tartalmazni szoktak BCAA aminosavat, mivel remekül le tudják bontani a zsírokat.