Stresszoldó jóga a csend megéléséhez

Stresszoldó jóga

Észrevette már, hogy nincs egy perc nyugta sem a gondolataitól? Ez bizony hosszabb távon nagyon fárasztó lehet. Szerencsére, már léteznek olyan technikák, amelyekkel egy időre lecsillapítható az elme. A stresszoldó jóga számtalan embernek segített már elérni az ellazult állapotot. Az agy szép lassan megnyugszik, aminek köszönhetően Ön sokkal kipihentebbé válhat.

Csak a légzésére kell odafigyelnie. Lengyel Kriszta alkalmat biztosít arra, hogy megtanulja ennek a technikának az alapjait. A stresszoldó jóga segítségével könnyebben megélhető a csend állapota. A különleges testtartások folyamatokat indítanak el, aminek köszönhetően jobban megismerheti önmagát. Ennek köszönhetően gyökeresen átalakíthatja az életét. Új célokat tűzhet ki maga elé a saját vágyai megvalósítása érdekében.

A stresszoldó jóga egyébként nem túl nehéz, tehát bárki képes az elsajátítására. A gyakorlatok elvégzése otthon is lehetséges. A jóga Szentendre városában kerül megrendezésre. A tanárnő elsősorban azoknak a jelentkezését várja, akik egyénileg szeretnének tanulni. Azonban, egy csoport megszervezésével természetesen lehetségessé válhat a workshop keretein belül történő tanulás is. Az elején biztosan nem lesz egyszerű a gyakorlatok megtanulása, de a tanárnő sokat fog segíteni. A jóga Szentendre egyébként egyre kedveltebbé válik az emberek körében. A műhelymunkán nyugodtan fel lehet tenni a kérdéseket. Ön is kap majd egy személyre szabott összeállítást azokból a gyakorlatokból, amik az órán szerepeltek.

Így biztosan nem okoz majd nagy nehézséget a tanulás. Persze nem egyszerű időt szánni a testmozgásra, de mindenképpen érdemes, mert így nagyobb eséllyel őrizhető meg az egészség. A jóga Szentendre egyébként nagyon élvezetes, tehát tanácsos a kipróbálása mellett döntenie. Az aktuális időpontok megtekinthetőek a meetingmyself.hu weboldalon. Egyéni időpont kérésére telefonon keresztül nyílik lehetőség. A jógán kívül ki lehet még próbálni a nordic walkingot. Ezekre a foglalkozásokra is a Dunakanyar környékén kerül sor.