A szürke tapéták 50 árnyalata

Szürke tapéták

A férfiak inkább a maszkulinabb színeket részesítik előnyben, amikor a lakberendezésről van szó. Szívesen válogatnak a szürke tapéták között, mivel velük igazán mutatóssá varázsolhatják a szobát. Jól párosíthatóak szinte bármelyik másik árnyalattal.

Az internetes tapéta üzletben is lehetőség nyílik a megvásárlásukra. Kaphatóak itt teljesen egyszínű, minta nélküli típusok is. A következő szintet a minimál díszítéssel ellátott csoport képviseli. Idén divatba jöttek a bútorokat ábrázoló, remek színtartású, szürke tapéták.

Igen tetszetős a nagyvárosi stílus, mivel lélegzetelállítóan szép látvány nyújtanak a felhőkarcolók. A Golden Gate híd is népszerű témának számít. A felhők mögül átszűrődő napsugár elsősorban a természet szerelmeseinek fog tetszeni. A felnagyított levélerezetet ábrázoló, szürke tapéták remekül fognak mutatni a legénylakásokban.

Különösen jól illenek hozzájuk a fehér és a fekete bútorok. A felhelyezésük egyáltalán nem nehéz, hiszen csak a falat kell lekenni. Az eltávolításuk pedig benedvesített állapotban lehetséges.