P10 Lite

Tartogat meglepetéseket a Huawei P10 Lite

A mobil gyártók, csakis úgy tudnak folyamatosan a csúcson maradni, ha mindig hoznak magukkal valami újat. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy teljes egészében változniuk kellene a különböző modelleknek, mert olykor bőségesen elég egy kis plusz dizájn, hogy a vásárlók máris elkapkodják az összes készüléket. A Huawei P10 Lite azonban elődeihez képest inkább a belső rendszeriben több.

A szoftverje a lehető legmodernebb kialakítás és a kezelő felület is tartogat meglepetéseket. Na de miért ezek az állandó fejlesztések? Nem egyszerű egyetlen cégnek sem a dolga, még a nagy világmárkák is beleizzadnak a versengésbe. A Huawei P10 Lite kategóriájában igen egyedi így nem meglepő, ha a márka, lassan de biztosan felküzdötté magát a csúcsra. A kínai cégnek volt mit letetnie ez asztalra, hogy ez megtörténjen. Először sokan félve fektettek be a termékekbe, hiszen némi ellenszenvet váltott ki belőlük a gyártó ország, amelyikről méltán híresült el, hogy főként mennyiséget és kevésbé minőséget dobnak a piacra.

A trend azonban megfordulni látszik. Egy jeles példája ennek a Huawei P10 Lite is. Már maga a külseje is egy prémium kategóriát sugall. A benne rejtőző 3 GB RAM nagy sebességet biztosít, valamint a tárhely is kibővült 32 GB-ra. Azonban ennek egy részét a rendszer foglalja el, de nincs miért aggódnunk, mert SD kártya hozzáadásával nyerhetünk elég szép méretű helyet. A Huawei P10 Lite a hétköznapokban és akár az irodai munkában is hasznos segítséget nyújt. A hívásokat, e-maileket, átutalásokat könnyedén kezelhetjük vele. Ismerjük meg személyesen a Huawei P10 Lite minden titkát.