Teljeskörű szolgáltatás az IT biztonság terén

Fontos az IT biztonság

Az online üzletvezetés és az internet korában különösen fontossá vált az adatvédelem, ezért minden felelős cégvezető arra törekszik, hogy cége eszmei vagyona, adatai is biztonságban legyenek. Erre különösen nagy szükség van, hiszen felmérések szerint a közelmúltban ugrásszerűen megnőtt az adatlopások száma!

Informatikai rendszere helyezkedjen el akár egy távoli, biztonságos adatközpontban, vagy hagyományos módon az iroda egy szegletében, az IT biztonság maximalizálásában segítségére lesz a Szent György Biztonsági Megoldások Kft.

Pénzügyi adatai, vásárlóinak listája, a hosszú évek alatt felhalmozott statisztikái, gyártási előírásai egy csapásra elérhetetlenné válnak mind a külső, mind a belső adathalászok számára. Az impozáns referenciát felhalmozott Szent György Biztonsági Megoldások Kft. szakemberei a tőlük megszokott profilzmussal állnak ügyfeleik rendelkezésére, elvégzik a vállalat informatikai munkáját a teljes IT struktúra megtervezésétől és bevezetésétől kezdve, az üzemeltetésen keresztül, a rendszergazdai szolgáltatásig, amire ügyfelünknek éppen szüksége van vállalata hatékony és kiváló működéséhez. Az IT biztonság nem okoz több fejfájást egyetlen cégvezetőnek sem, a cég teljeskörű szolgáltatást nyújt mind a KKV, mind a nagyvállalati szektor cégeinek számára.