Tetőtéri ablak visszafizetési garanciával

Tetőtéri ablak visszafizetési garanciával

Tetőtéri ablak
Tetőtéri ablak

Nyílászárók terén igencsak telített a piac. A vásárló rengeteg gyártótól, számtalan féle ajtót és ablakot rendelhet. Kizárólag a tetőtéri ablakot illetően, a tetoablak-beepites.hu weboldalt üzemeltető vállalat egy olyan cég, amelyik konkrétan ennek a típusnak a forgalmazására specializálódott és nemcsak kereskedői tevékenységet folytat, hanem az itt megrendelt termékek árában már belekalkulálja annak beépítését is.

Ilyen módon, az országos tetőtéri ablak kínálat árversenye kapcsán is, sok versenytársához képest, jelentős előnye van. Olyan gyártók termékeivel dolgoznak, mint a Schindler, a Roto vagy a Velux. A termékekre általában 5 vagy 10 év gyártói garancia, továbbá a cég az általa elvégzett tetőtéri ablak beépítésére vagy cseréjére 1 év jótállást biztosít.

A honlapon a megrendelő rendelkezésére áll egy ár-kalkulátor is, aminek a segítségével könnyedén kiszámítható, hogy pontosan mennyibe fog kerülni az adott tetőtéri ablak, annak kiszállítása és beszerelése. A vásárlónak nem kell más hozzáadott költségekkel számolnia.