Több funkcióval ellátott a levegőtisztító

Több funkcióval ellátott a levegőtisztító

Légszennyezés

Cégünk a belső terek hűtésével, fűtésével és a megfelelő páratartalom biztosítására szolgáló berendezések árusításával foglalkozik. Webáruházunkból különféle levegőtisztító modellek választhatók, amelyek az általuk végzett feladatok összetettségében különböznek.

A kapacitásuk is más, amelyet minden verziónál külön jelöltünk. Ugyanis a bennük lévő keringető motor erősségétől függ, hogy mekkora területen tudják cserélni a levegőt.

A különféle feladatok közül a leggyakoribbak, a kórokozók kiszűrése, a dohány és egyéb szagok eltávolítása, illetve a páratartalom beállítása. Ami még fontos, hogy a levegőtisztító berendezések kiszűrik az adott helyiségből vagy akár az egész lakásból is a különféle allergéneket. Ezek a leggyakrabban a pollen és a poratkák ürülékéből származó anyagok.

A szellőztetéssel, a magas pollenkoncentráció idején, elkerülhetetlen, hogy ezek a lakótérbe jussanak. A szellőztetés viszont szükséges. Ilyen esetekben a levegőtisztító biztosítja, a kellemes közérzetet már viszonylag rövid működés után is.