Vicces képek minden napra!

Vicces képek

Bizonyára sokak számára ismert a klasszikus amerikai helyzetkomédia jellegű sorozat, az Egy rém rendes család, melynek szereplői a rózsaszín ködben játszódó vígjátékok helyett egy olyan családot alakítanak, amely elég diszfunkcionális, csak valahol nagyon mélyen van meg bennük az összetartozás és az egymás iránti szeretet csírája.

Vicces képek mindenkin segítenek

A főszereplő, Al Bundy, rendszerint hatalmas életuntsággal, vagy sokszor inkább életutálattal érkezik haza munkahelyéről, és a helyzet otthon sem igazán javul. Természetesen ez egy film, sok minden sarkított és eltúlzott benne, de be kell vallanunk, hogy néha a valós élet is egy kicsit hasonlít. Van, hogy megunjuk a monotonnak tűnő munkát, az egymástól alig különböző napokat, és hirtelen elkeseredésünkben nem találunk semmi vidámat körülöttünk. Persze ez nem állandó jellegű, mint Al Bundynál, legtöbbször hamar ki tudunk lábalni az életunt hangulatunkból, de olykor-olykor egy-egy kis időre azért előjön. Valójában azonban nem kell megijedni, hiszen érthető az, hogy a sok monotonitás néha kicsit kikészítő, és az embernek igenis van igénye arra, hogy ebből olykor kicsit kilépjen.

Ámde van olyan, hogy egy húzós hetet igenis végig kell csinálni, és nincs idő közben elmenni valahova, vagy akár otthon kikapcsolódni egy pár órára. Jó azonban, ha ilyenkor is van valamilyen ötletünk arra, hogy akár csak pár percre is kiszakadjunk a mindennapiból. Már annak is meglehet a pozitív hatása, ha szánunk egy pár pillanatot például vicces képek nézegetésére.

Persze nem egy eget rengető hétvégi program ez, de mindenképpen jó arra, hogy gondolatainkat elterelje, megnevetessen, eszünkbe juttassa, hogy mennyi vicces, humoros dolog van körülöttünk, és mennyivel jobban járnánk, ha egy-egy balul elsült helyzeten, amin úgy sem tudunk változtatni, inkább kacagnánk, mint búslakodnánk. Kell legyenek az embernek ilyen praktikái a mindennapokban, mint a vicces képek nézegetése, ami jó kedvre derítheti például egy stresszes program után. Ne hagyja Ön sem, hogy a humor ne legyen jelen az életében!