Világ mosolyai ide gyűljetek! Smile to the world!

Néhány hónapja útjára indult egy nagy szabású projekt, amelynek célja, mosolyokat gyűjteni a világból a világnak. A kezdeményezés neve: Smile to the world. Öt fős nemzetközi filmes csapat vállalta magára, hogy mosolyt gyűjt a világ minden részéről. A projekt küldetése mosolyt adni azoknak, akiknek a sors szűkön mérte a boldogságot. A boldogság alatt pedig sok mindent érthetünk. Hisz egyénre szabott az a bizonyos körülmény, ami miatt valaki boldognak érezheti magát, és olykor a boldogsághoz kevés is elég. Igen, akár egy mosoly is boldoggá tehet egy embert!

A nemzetközi filmes kezdeményezéshez egy győri operatőr és csapata is csatlakozott, ajánlásukra lett a magyarországi Hozleiter Fanny a Smile to the world nagykövete.

Fanny tökéletesen beleillik a mosoly világába, hisz itthon leginkább Mosolyka-ként ismerik a kerekesszékkel közlekedő lányt, aki ezzel a különleges emberi gesztussal gyógyítja önmagát és másokat, a népes rajongótárból ítélve: sikerrel.

A videóra nyugodtan mondhatjuk, terjed, mint a tűz, ha olykor te is úgy érzed a körülötted élőkre ráférne a mosoly jótékony hatása, akkor légy saját szűk környezeted mosoly nagykövete 🙂